15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalManifestații violente în Germania. Ce revendicări au protestatarii

Manifestații violente în Germania. Ce revendicări au protestatarii

 Protestatarii nu purtau măşti şi nu păstrau distanţa. În timpul demonstraţiei au existat ciocniri violente între mulţime şi poliţie.

Poliţia a efectuat mai multe arestări şi a folosit gaze pentru a dispersa persoanele după ce participanţii la demonstraţie au încercat să rupă un lanţ al poliţie, relatează presa germană.

Poliţia a desfăşurat un efectiv numeros fiind solicitate întăriri din din Renania de Nord-Westfalia, Turingia şi Renania-Palatinat.

Organizatorii protestului denumit „Cetăţeni liberi din Kassel – Drepturi fundamentale şi democraţie” au anunţat că la manifestaţie au fost prezenţi până la 17.500 de participanţi.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă