17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInternaționalMerkel se va întâlni cu Theresa May

Merkel se va întâlni cu Theresa May

Merkel va lua prânzul cu May pe 5 iunie. Membrii familiei regale din Marea Britanie vor participa şi ei alături de alţi şefi de stat la celebrări, inclusiv preşedintele american Donald Trump.
 
Purtătorul de cuvânt al cancelariei germane a declarat că liderii vor participa la o recepţie unde se vor întâlni cu veterani de război însă nu a confirmat planuri pentru întâlniri bilaterale.
 
Merkel îl va găzdui de asemenea şi pe Secretarul de Stat american Mike Pompeo la Berlin vineri după-amiaza. Mai devreme luna aceasta, Pompeo şi-a anulat o vizită în Germania în ultimul moment.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă