26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalStatele Unite vor impune noi sancțiuni Rusiei în cazul Skripal

Statele Unite vor impune noi sancțiuni Rusiei în cazul Skripal

Miercuri seara (ora României), purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Heather Nauert, a declarat că Rusia va primi noi sancțiuni americane în jurul datel de 22 august. Motivul: Departamentul de Stat consideră că are dovezi îndeajuns de credibile că Federația Rusă a fost implicată în cazul Skripal.

„Statele Unite au determinat că (..) guvernul Federației Ruse a folosit arme biologice sau chimice, încălcând legea internațională, sau a folosit arme letale chimie sau biologice împotriva propriilor cetățeni,” a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat oficial de presă, citat de Reuters.

Sancțiunile vor fi structurate în două tranșe, prima dintre acestea afectând exporturile în Rusia de bunuri sensibile din punctul de vedere al securității naționale, informează Reuters.

 

Cele mai citite

Ce să treci pe lista pentru bagajul de maternitate? 10 idei utile pentru viitoarele mămici

Nașterea este un moment unic în viață, un moment plin de emoție pentru viitoarele mămici. Fie că ești la prima experiență sau deja...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...
Ultima oră
Pe aceeași temă