11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăInternaționalSUA: O campanie iniţiată pe Facebook a adunat pentru copiii imigranţilor 7,5...

SUA: O campanie iniţiată pe Facebook a adunat pentru copiii imigranţilor 7,5 milioane de dolari

Campania, denumită „Reuneşte un părinte imigrant cu copilul său”, strânge fonduri pentru Centrul pentru Educaţie şi Servicii Legale pentru Refugiaţi, un ONG din Texas care furnizează consiliere juridică pentru imigranţi.

Pagina campaniei a comunicat că toţi banii strânşi se duc către „finanţarea cauţiunilor pentru elibera părinţii pentru a se reuni cu copiii lor” şi pentru a „asigura reprezentare legală pentru fiecare copil din tribunalele pentru imigraţie din Texas”.

Charlotte şi Dave Willner, un cuplu din California care a început campania, au declarat că ţinta iniţială era de 1.500 de dolari, care este cauţiunea minimă pentru azilanţi: „Începem cu 1.500 de dolari şi vedem cât de departe o să ajungem”, au scris ei.

Aceasta este cea mai mare campanie de strângere de fonduri din istoria Facebook iar directorul de comunicare al companiei a confirmat că au existat peste 100.000 de donaţii, cu o medie de 50 de dolari de persoană.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă