16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO Ministrul german al Economiei a căzut pe scări la o conferinţă

VIDEO Ministrul german al Economiei a căzut pe scări la o conferinţă

Imaginile transmise la televiziune îl arătau pe Altmaier, în vârstă de 61 de ani, coborând de pe podium la finalul discursului său. Înregistrarea s-a întrerupt apoi în timp ce audienţa aplauda, înainte ca aceasta să-şi exprime uimirea la vederea căderii lui.

″Ministrul Economiei Altmaier s-a împiedicat pe scări şi a căzut când a părăsit scena astăzi la summit-ul digital″⁣, a anunţat ministerul, într-un comunicat, adăugând că ministrul urmează un tratament şi conferinţa de presă planificată a fost anulată.

Un martor citat de Reuters a declarat că presa a fost îndepărtată din auditorium la conferinţa privind strategia digitală şi că medicii i-au acordat asistenţă medicală.

Imaginile în care ministrul cade de pe scenă au făcut deliciul internetului. „Germania se prăbușește”, a comentat un utilizator de Twitter.

Pro-european convins, Altmaier este un puternic susţinător al iniţiativelor franco-germane pentru a ajuta industriile grele tradiţionale ale Europei să răspundă la provocările în domeniul digital din partea Chinei şi a SUA.

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă