Vlad Cosma spune că va merge la DNA săptămâna viitoare, când se întoarce din vacanță

Vlad Cosma spune că va merge la DNA săptămâna viitoare, când se întoarce din vacanță

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat marţi seara că nu s-a prezentat la DNA Ploieşti, unde a fost citat ca martor într-un dosar, pentru că a plecat în vacanţă, dar că va merge la DNA săptămâna viitoare.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

"Am fost invitat la DNA, în ultima lună, săptămânal, m-am prezentat de fiecare dată. În această săptămână, fiind ziua mea de naştere, neştiind că voi fi chemat, am plecat într-o vacanţă şi nu am putut să mă prezint. O să mă prezint săptămâna viitoare. Nu îmi este frică să merg la DNA. După patru ani de teroare în care mi-au arestat tatăl, au vrut să mă aresteze şi pe mine, sora mea a pierdut o sarcină din cauza acestor oameni, nu îmi este frică să merg la DNA. Numai că nu pot să mă prezint în fiecare zi, când sună domnul Onea", a declarat la Antena 3 fostul deputat.

De asemenea, Vlad Cosma a susţinut că un procuror i-ar fi cerut 260.000 euro pentru a-i clasa un dosar. "Domnul Negulescu, între zecile de dosare, a trimis un dosar pe numele meu la Parchetul General, am nimerit la un alt stimat domn procuror care, printr-un intermediar, mi-a cerut un sfert de milion de euro pentru a-mi clasa dosarul. Am ajuns ca noi, inculpaţii, să înregistrăm procurorii pentru că încalcă legea", a susţinut Cosma.

 El a spus că există denunţ şi dosar penal pe numele acestui procuror, după ce i-a fost organizat un flagrant. Vlad Cosma era aşteptat să se prezinte marţi la DNA Ploieşti pentru a fi audiat ca martor într-un dosar.

Comentarii

loading...
Loading...
loading...