12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiAdunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania (MLNR)

Adunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania (MLNR)

Adunarea Generală a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania (MLNR), intrunita legal si statutar, la care au participat 215 reprezentanti, din totalul de 268 reprezentanti comunicati, astfel ca a fost indeplinita conditia cvorumului necesar pentru desfaurarea Adunarii Generale a Asociatiei.

Adunarea Generala a fost prezidata conform Statutului Asociatiei de către presedintele Asociatiei MLNR, domnul Prof. Univ. Dr.Radu BALANESCU, care a expus motivele evidente si indubitabile pentru care Adunarea Generala a Asociatiei s-a intrunit in mediul online pe platforma ZOOM, situatie generata de starea de alerta privind pandemia Sars Cov-2.

Adunarea generala a Asociatiei MLNR a aprobat cu vot majoritar atat ordinea de zi cat si individual punctele 1,2,3,4,5,6 din ordinea de zi. La punctul 7 au avut loc discutii in urma inscrierilor la cuvant. In urma epuizarii ordinii de zi, Presedintele Adunarii Generale domnul Prof. Univ. Dr. Radu BALANESCU a inchis lucrarile Adunarii.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă