14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAndronescu: Prima etapă de înscriere în învăţământul primar, între 4-22 martie

Andronescu: Prima etapă de înscriere în învăţământul primar, între 4-22 martie

Potrivit ministrului, metodologia este deja pregătită, cea de-a doua etapă de înscriere în învăţământul primar urmând a se desfăşura între 2 şi 8 aprilie.

Procedura de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020 este similară celei aplicate în anul şcolar anterior, nefiind aduse modificări semnificative metodologiei.

În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2019 inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de şase ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2019 inclusiv pot fi înscrişi în învăţământul primar dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă