16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiArde prefectura Suceava. Cum este stins focul

Arde prefectura Suceava. Cum este stins focul

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a anunțat că pompierii intervin cu 4 autospeciale și o autoscară, dar la fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD.

„Nu sunt înregistrate victime până în acest moment”, a spus Găleată.

Iulian Cimpoeșu, prefectul județului Suceava, declară că acoperișul arde puternic: „Acoperișul am înțeles că este cu mult lemn, clădirea este veche”.

Între timp, numărul autospecialelor de stingere a fost suplimentat. La această oră intervin 18 mașini de stingere (13 din cadrul ISU și alte 5 de la serviciul voluntar pentru situații de urgență) și 5 autoscări.

Totodată, pompierii botoșăneni anunță că intervin și ei pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul clădirii Palatului Administrativ din Suceava. Este vorba de opt subofițeri cu o autospecială cu apă și spumă și o autoplatformă de lucru la înălțime. O altă autospecială cu apă și spumă, cu cinci subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, a ajuns la Detașamentul de Pompieri Suceava pentru a interveni în cazul producerii unor incendii sau a altor situații de urgență.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...
Ultima oră
Pe aceeași temă