16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO Dâmboviţa: Un utilaj CFR a deraiat în zona Titu

FOTO Dâmboviţa: Un utilaj CFR a deraiat în zona Titu

UPDATE 15,50: Poliţiştii dâmboviţeni au întocmit un dosar penal pentru accident de cale ferată şi vătămare corporală din culpă în cazul utilajului CFR care a deraiat, joi, în zona localităţii dâmboviţene Titu, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Ciurea.

 

Mecanicul utilajului CFR care a deraiat, joi, în zona localităţii dâmboviţene Titu, avea o alcoolemie 0,80 mg/l, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Incidentul s-a soldat cu accidentarea a doi angajaţi CFR.

”În data de 16.08.2018, în jurul orei 12,26, a fost semnalat prin 112 faptul că în zona Hălţii C.F.Boteni un utilaj (UAM) CFR de întreţinere linii de cale ferată a deraiat rezultând şi rănirea a doi lucrători CFR. (…) În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit faptul că mecanicul UAM a consumat alcool având o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei doi răniţi sunt un bărbat de 45 ani, revizor de cale ferată, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti şi un altul de 46 de ani, revizor de cale, care a fost transportat la UPU Titu.

Poliţiştii de la Transporturi efectuează cercetări pentru infracţiunile de accident de cale ferată şi vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Cele mai citite

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...
Ultima oră
Pe aceeași temă