16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiDinozauri animați în curtea Muzeului Național de Geologie din București

Dinozauri animați în curtea Muzeului Național de Geologie din București

Dino Park Bucureşti şi Muzeul Naţional de Geologie propun publicului să viziteze o expoziţie cu caracter ştiinţifico-educaţional, care oferă o incursiune unică în istoria îndepărtată a planetei noastre.

Cei care vizitează Dino Park Bucureşti primesc reducere la preţul biletului de intrare în expoziţia permanentă a Muzeului Naţional de Geologie, dar şi cei care vizitează expoziţia permanentă din interiorul Muzeului vor avea reducere la accesul în Dino Park Bucureşti.

În curtea Muzeului de Geologie, Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Brachiosaurus şi alţi 30 de dinozauri sunt animatronici şi respiră, văd, se mişcă, emit sunete.

Echipe de paleontologi pasionaţi şi tehnicieni pricepuţi de pe două continente – Asia şi Europa, au creat special posibilitatea unei experienţe unice, printr-o interacţiune reală cu animalele preistorice.

Expoziţia poate fi vizitată în intervalul orar 10.00 – 20.00, de luni până duminică. Copiii cu vârsta de până în 3 ani au gratuitate, iar cei cu vârste de peste 3 ani plătesc 20 de lei. Pentru adulţi, biletul costă 25 de lei. 

 

Cele mai citite

Incident sângeros la o școală din Wisconsin, SUA! Polițiștii au împușcat mortal un elev

Polițiștii americani au împușcat mortal un elev care ar fi avut o armă. Incidentul a avut loc în fața unei școli din Wisconsin. Autoritățile...

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...
Ultima oră
Pe aceeași temă