14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIași: O tânără s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de poliție

Iași: O tânără s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de poliție

Teatrul a durat câteva zeci de minute, iar la un moment dat adevărul avea să iasă la iveală.

Un apel la numarul unic de urgenta 112 a anunțat un accident mortal, care s-a petrecut pe raza comunei Holboca, scrie româniatv.net.

Având în vedere gravitatea situației, la fața locului a fost trimis de urgență un echipaj SMURD. Apelantul le-a spus celor de la serviciul unic de urgență că femeia care se afla la volan nu mișca, nu respira și părea decedată.

Medicul SMURD ajuns la fața locului și a început imediat manevrele de resuscitare și de ventilație mecanică, pentru că tânăra de aproximativ 20 de ani era „inconștientă”.

La scurt timp dupa inițierea manevrelor de resuscitare, tânăra și-a revenit miraculos oftând nedumerită. Medicii de la SMURD au rămas cu gura căscată și fără a putea înțelege ce s-a întâmplat.

Din cercetările făcute, Lupașcu Ancuța, tânăra care a provocat accidentul, se afla în stare avansată de ebrietate, iar starea sa de inconștiență a fost doar un teatru bine jucat. La scurt timp după ce medicii și polițiștii au ajuns la fața locului, și-a făcut apariția și proprietarul autoturismului. El le-a spus oamenilor legii că mașina sa a fost furată.

Polițiștii au facut verificări și au constatat că femeia a condus autoturismul, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac, avariile mașinii fiind mici.

Din verificări a rezultat că Lupascu Ancuta nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Oamenii legii au testat alcoolemia, reieșind faptul că aceasta avea o imbibatie alcoolica de 0.73 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă