13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăȘtirile zileiJohnson & Johnson vrea să înceapă testarea vaccinului pentru Covid-19 pe tineri...

Johnson & Johnson vrea să înceapă testarea vaccinului pentru Covid-19 pe tineri de 12-18 ani

Directorul companiei Johnson & Johnson a declarat că intenţionează să înceapă cât mai curând posibil testarea vaccinului său experimental pentru Covid-19 pe tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

În funcţie de siguranţă şi de alţi factori, compania intenţionează să testeze ulterior chiar şi copii mai mici, a spus dr. Jerry Sadoff, cercetător la divizia Janssen a J&J.

J&J a început în luna septembrie să testeze vaccinul pe adulţi, într-un studiu clinic de fază a treia care include 60.000 de voluntari. Compania a oprit temporar studiul în această lună, din cauza unui eveniment grav care a implicat pe unul dintre participanţi la cercetare. Studiul a fost reluat săptămâna trecută.

Grupul farmaceutic american Pfizer a început deja să testeze vaccinul pentru Covid-19 pe care îl dezvoltă împreună cu compania germană BioNTech pe copii cu vârste chiar şi de 12 ani.

Cele mai citite

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă