14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăȘtirile zileiLa Caracal, au reînceput căutările în casa lui Gheorghe Dincă

La Caracal, au reînceput căutările în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineaţă, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe. De asemenea, la Poliţia Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă. 

„A zis <Ah ce frumos că-mi faceţi curat, că tot vreau să-mi vând casa>. Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!”, spunea apărătorul.

Avocatul afirmă că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-şi ia o rulotă, cu care să umble prin ţară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat şi în prezenţa unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau maşinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale, voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi presupun să facă lucruri infracţionale prin toată ţara”, declara Tonel Pop, conform Mediafax.

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă