11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMai multe spaţii comerciale şi autoturisme, inundate în urma unei ploi torenţiale...

Mai multe spaţii comerciale şi autoturisme, inundate în urma unei ploi torenţiale în Cernavodă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, întrucât centrul oraşului Cernavodă a fost inundat în urma unei ploi torenţiale.

Astfel, acolo s-au deplasat 20 de pompieri din cadrul Detaşamentului Cernavodă, ei intervenind cu o autospecială de stingere, patru motopompe şi un autocamion.
 
Mai multe autoturisme parcate în zona respectivă au fost inundate, dar şi câteva spaţii comerciale din centrul oraşului, în interiorul acestora apa având maxim 20 de centimetri.
 
Centrul oraşului Cernavodă a fost acoperit cu apă în urma unei ploi torenţiale care a căzut timp de aproximativ 40 de minute, zona respectivă fiind una care este inundată frecvent.

 

Cele mai citite

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă