16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăȘtirile zileiMascații au dispersat participanții la o înmormântare din Teleorman

Mascații au dispersat participanții la o înmormântare din Teleorman

Maşina mortuară a fost escortată de un echipaj de poliţie până la cimitir, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Imagini de la respectiva înmormântare au apărut şi pe reţelele de socializare.

Miercuri după-amiaza, poliţiştii din Roşiorii de Vede au intervenit la o locuinţă din localitate unde au observat mai multe autoturisme.

“Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu COVID-19 şi a fost internat iniţial la spitalul din localitate, iar în urma complicaţiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat. Autorităţile locale nu au fost anunţate cu privire la decesul persoanei respective. Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar maşina a oprit la locuinţa decedatului”, au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Poliţiştii fac verificări pentru identificarea tuturor participanţilor la înmormântare pentru a-i amenda. Au fost întocmite trei dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Cele mai citite

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...

Rusia – Ucraina, ziua 784: Țara vecină denunță un nou atac masiv asupra infrastructurii sale energetice

Forţele ruse au întreprins în noaptea trecută un nou ''atac masiv'' cu rachete şi drone asupra infrastructurilor energetice ale Ucrainei, făcând cel puţin şase răniţi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă