15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiO grefieră din Iaşi s-a aruncat de la etajul al doilea al...

O grefieră din Iaşi s-a aruncat de la etajul al doilea al Parchetului

Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani,s-ar fi aruncat pe fereastră în jurul orei 7.30, anchetatorii luând în calcul varianta unor neînţelegeri la locul de muncă.

Incidentul s-a petrecut la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, clădirea fiind situată în centrul municipiului.

Grefiera a fost resuscitată timp de câteva zeci de minute, fiind transportată în stare de inconştienţă la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, însă medicii au declarat decesul.

Cadrele medicale susţin că femeia suferise multiple traumatisme.

Anchetatorii ar fi găsit în buzunarul grefierei un bilet prin care aceasta îşi explică gestul, conţinutul fiind analizat la această oră de anchetatori.

În 26 aprilie, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care lucra.

În 15 martie, fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis aruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă