16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăȘtirile zileiProfesor din Neamț, reținut de polițiști pentru agresiune sexuală

Profesor din Neamț, reținut de polițiști pentru agresiune sexuală

El este acuzat că ar fi trimis mesaje cu conotaţii sexuale şi ar fi manifestat un comportament neadecvat faţă de mai multe minore.

„La data de 25 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 11 ani, a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje ce conţineau conotaţii sexuale, de la o persoană ce s-a recomandat a fi profesorul de sport, la şcoala la care minora era elevă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agent Georgiana Moşu.

Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Roznov, ar fi transmis prin intermediul unei reţele de socializare unor minore mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Totodată, persoana în cauză, în calitate de profesor de educaţie fizică şi sport la o unitate şcolară din judeţul Neamţ, ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală faţă de mai multe minore, eleve la unitatea de învăţământ unde acesta era încadrat.

În urma probatoriului administrat, la data de 4 iulie, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

 

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă