16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiRăpire ca-n filme: o adolescentă a fost luată de pe stradă și...

Răpire ca-n filme: o adolescentă a fost luată de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină

Adam Corina Andreea are 17 ani și a fost răpită de pe stradă sîmbătă, la ora 18.45, din zona unei stații de carburanți din orașul Borșa, județul Maramureș.

„Sîmbătă, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută.”, a anunțat Poliția Română.

Fata se plimba pe stradă împreună cu fratele său dar polițiștii nu au reușit să obțină de la acesta informații utile despre identitatea bărbatului ori detalii legate de autoturismul în care a fost urcată cu forța sora sa.

Adolescenta are înălțimea de 1,60 metri, 67 de kilograme, ochi căprui, păr negru ondulat, ten deschis, iar ca semn particular o aluniță pe obrazul drept. Corina Adam era îmbrăcată cu o salopetă deschisă la culoare.

Polițiștii fac apel la populație ca în cazul în care au văzut-o ori au informații legate de răpirea din Borșa să apeleze de urgență 112 sau să anunțe imediat cea mai apropiată secție de Poliție.

Cele mai citite

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...

Rublev îl elimină pe Carlos Alcaraz de la Madrid după două ore de joc

Carlos Alcaraz, tenismanul spaniol care ocupă locul 3 în clasamentul mondial, a suferit o înfrângere în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...
Ultima oră
Pe aceeași temă