13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTrafic complet blocat pe o rută folosită pentru a ajunge pe Litoral

Trafic complet blocat pe o rută folosită pentru a ajunge pe Litoral

O autoutilitară și o mașină de teren s-au lovit frontal pe DN 21, pe sectorul de drum dintre municipiul Slobozia, Ialomița, și localitatea Drajna, Călărași, acolo unde este situat un nod de intrare pe Autostrada Soarelui.

Autoutilitara a ajuns în șanțul de pe marginea drumului iar autoturismul de teren a rămas imobilizat perpendicular pe șosea iar circulația este blocată în ambele sensuri de mers. Cel puțin două persoane dintre cele cinci aflate în vehicule sunt rănite ușor, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

DN 21 asigură legătura Capitalei cu sudul Moldovei, prin Autostrada Soarelui dar este și ruta preferată de cei din județele Prahova, Buzău sau Vrancea pentru a ajunge pe Litoral, tot pe Autostrada Soarelui. Din cauza accidentului coloanele de mașini se întind pe aproximativ 6 kilometri.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă