18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVrancea: Bărbatul dispărut în pădure şi căutat de zeci de persoane a...

Vrancea: Bărbatul dispărut în pădure şi căutat de zeci de persoane a fost găsit decedat

Poliţiştii spun că, la o primă vedere, pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă, ceea ce ar putea să însemne că decesul a survenit din cauza unor factori naturali, iar bărbatul nu a fost victima vreunei fiare sălbatice.

Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei.

Bărbatul a fost căutat, încă de marţi seară, de zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri, pădurari, salvamontişti şi localnici din Soveja, judeţul Vrancea.

Autorităţile au fost alertate de fiica bărbatului, care a spus că atunci când a revenit de la serviciu nu şi-a mai găsit părintele acasă.

Femeia ştia că, de dimineaţă, omul a plecat în pădure să adune surcele pentru foc şi îi era teamă ca bărbatul să nu fi căzut victimă vreunui urs.

Căutările s-au desfăşurat mrţi  până la lăsarea întunericului si au fost reluate miercuri dimineaţă când bărbatul a fost găsit în pădure fără suflare.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă