14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVreme caniculară în București

Vreme caniculară în București

Canicula lovește din nou Bucureștiul sâmbătă şi duminică, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat, potrivit ANM.

În intervalul 31 iulie, ora 10:00 – 1 august, ora 22:00, valorile temperaturii maxime se vor situa în jurul a 38 de grade, iar cele minime vor fi de 20 – 22 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, dar în seara zilei de sâmbătă (31 iulie), sunt condiţii pentru fenomene asociate instabilităţii atmosferice, respectiv intensificări ale vântului, vijelie şi descărcări electrice.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...

Începe Festivalul Filmului European 2024

Institutul Cultural Român dă startul celei de-a 28-a ediții FFE chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, la Sala Luceafărul (fostul CinemaPro) cu filmul...
Ultima oră
Pe aceeași temă