13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDiletta Leotta, din carantină, la altar

Diletta Leotta, din carantină, la altar

Cine spune că pandemia nu are și beneficii se înșală. Cel mai elocvent exemplu că perioada de carantină poate fi de bun augur vine din Italia, acolo unde celebra prezentatoare TV Diletta Leotta a anunțat că după încheierea crizei sanitare are planuri mari.

Presa din peninsulă speculează că blonda în vârstă de 28 de ani și iubitul acesteia, pugilistul Daniele Scardina, au de gând să își pună pirostriile imediat ce ce situația din Italia se va relaxa.

Se pare că cei doi „porumbei” ar fi stabilit deja data nunții, iar Diletta și-ar fi ales rochia de mireasă. Toate detaliile evenimentului au fost puse la punct în perioada de izolare, semn că statul în casă le-a priit.

Considerată una dintre cele mai sexy jurnaliste de sport din lume, Diletta Leotta își petrece carantina alături de Daniele într-un apartament din Milano. De curând, paparazzii i-au suprins „echipați” foarte sumar, în timp ce se antrenau pe balcon.

Absolventă de drept, Diletta s-a făcut remarcată la Sky Sport, iar după o perioadă a fost „transferată” de postul TV DAZN, acolo unde prezintă o emisiune dedicată meciurilor din Serie A.

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă