23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleDiletta Leotta, din carantină, la altar

Diletta Leotta, din carantină, la altar

Cine spune că pandemia nu are și beneficii se înșală. Cel mai elocvent exemplu că perioada de carantină poate fi de bun augur vine din Italia, acolo unde celebra prezentatoare TV Diletta Leotta a anunțat că după încheierea crizei sanitare are planuri mari.

Presa din peninsulă speculează că blonda în vârstă de 28 de ani și iubitul acesteia, pugilistul Daniele Scardina, au de gând să își pună pirostriile imediat ce ce situația din Italia se va relaxa.

Se pare că cei doi „porumbei” ar fi stabilit deja data nunții, iar Diletta și-ar fi ales rochia de mireasă. Toate detaliile evenimentului au fost puse la punct în perioada de izolare, semn că statul în casă le-a priit.

Considerată una dintre cele mai sexy jurnaliste de sport din lume, Diletta Leotta își petrece carantina alături de Daniele într-un apartament din Milano. De curând, paparazzii i-au suprins „echipați” foarte sumar, în timp ce se antrenau pe balcon.

Absolventă de drept, Diletta s-a făcut remarcată la Sky Sport, iar după o perioadă a fost „transferată” de postul TV DAZN, acolo unde prezintă o emisiune dedicată meciurilor din Serie A.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă