12.7 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Electric Castle se reia sub o nouă deviză: „Back to life”

Ediția din anul 2021 a faimosului festival Electric Castle începe vineri la Bonțida și continuă, luni, la Cluj Napoca.

„Numai 3 zile până la EC_Special! Back to life este motto-ul acestei ediții manifest, prin care participanții sunt invitați să trăiască bucuria a tot ce ne-a lipsit în pandemie. Distracția începe vineri, în legendara localitate Bonțida, acolo unde participanții vor putea opta pentru o experiență completă de festival, dacă vor alege să se cazeze în campingul EC_Special. Există mai multe variante – cort, rulote sau cabane. În afară de experiența muzicală inedită, participanții se pot relaxa în voie și savura mâncăruri delicioase. Cei care nu înnoptează în Bonțida și aleg varianta urbană, de cazare în Cluj-Napoca, vor avea la dispoziție autobuze ce vor circula non-stop”, anunță un comunicat de presă transmis marți, 3 august 2021. 

După deschiderea de la Bonțida, festivalul se mută, luni, 9 august, în municipiul Cluj-Napoca, ceea ce va face evenimentul mult mai accesibil pentru public. „Arta va cuceri orașul!”, anunță organizatorii.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă