13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleFBI a găsit o înregistrare incendiară cu Donald Trump: 130000 de dolari...

FBI a găsit o înregistrare incendiară cu Donald Trump: 130000 de dolari pentru tăcerea unei starlete Playboy

Discuţia înregistrată făcea referire la Karen McDougal, fostă starletă Playboy căruia Trump dorea să-i cumpere tăcerea printr-un acord de confidenţialitate, scrie publicaţia The New York Times în ediţia de vineri, preluată de agenţiile Reuters şi EFE, citate de Agerpres.

În august 2016, McDougal a vândut, pentru 150.000 de dolari, către American Media Inc, editorul săptămânalului The National Enquirer, povestea unei relaţii pe care preşedintele Trump a negat-o. Karen McDougal a afirmat că a avut o relaţie “romantică de zece luni în 2006 şi 2007” cu Donald Trump, aşadar cu câteva luni după căsătoria acestuia din urmă cu Melania.

Potrivit cotidianului menţionat, FBI-ul a găsit acea înregistrare în timpul unei percheziţii efectuate în biroul lui Michael Cohen în cadrul unei anchete pentru fraudă fiscală şi bancară, ce nu are legătură cu Trump, dar şi a anchetei privind plăţile ce ar fi fost efectuate de acesta din urmă pentru a cumpăra tăcerea unor femei cu care ar fi avut relaţii extraconjugale, în special cazul actriţei de filme pentru adulţi, Stormy Daniels, căreia magnatul imobiliar i-ar fi oferit, prin intermediul lui Cohen, 130.000 de dolari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă