12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleFostul wrestler Brian Lawler s-a sinucis

Fostul wrestler Brian Lawler s-a sinucis

Fiul lui Jerry „Regele” Lawler, unul dintre personajele marcante ale istoriei recente din wrestlingul american, Brian Lawler a dat de probleme în urmă cu câteva luni, când a fost prins de poliţiştii americani în timp ce conducea în stare de ebrietate.

Lawler a fost trimis în spatele gratiilor, în închisoarea Hardeman County din Memphis. Duminică după-amiază, 29 iulie, fostul sportiv a încercat să se sinucidă, a fost găsit de paznici inconştient, a fost transportat de urgenţă la cel mai apropiat spital, dar medicii nu au mai putut face nimic, potrivit Mediafax.

Anunţul morţii a fost făcut de Kevin Lawler, fratele lui Brian, şi a luat prin surprindere întreaga lume a wrestlingului, care s-a grăbit să-şi exprime regretul: „Sunt multe poveşti şi zvonuri despre fratele meu. Acum 30 de minute a fost declarat mort. Te iubesc şi îţi voi simţi lipsa, fratele meu! O zi foarte tristă azi, pe care cuvintele n-o pot descrie”, a scris Kevin Lawler pe pagina sa Facebook.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă