12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO. Andreea Antonescu la „Distracțiile lui Cazacu”

FOTO. Andreea Antonescu la „Distracțiile lui Cazacu”

Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 23:00, invitata emisiunii „Distracțiile lui Cazacu” este Andreea Antonescu, jumătatea roșcată a trupei „Andrè”, care nu se va sfii să facă mărturisiri în premieră, se anunță într-un comunicat de presă remis cotidianului național „România liberă”.

„Ne cunoaștem de ceva vreme, ne-am apropiat și pot spune că suntem prieteni. Știam că Andreea își dorește să învețe să meargă pe motocicletă. Având în vedere că am filmat iarna, n-am putut să-i ofer acest lucru, dar am compensat cu o provocare plină de adrenalină. Despre interviu pot să vă spun că e plin de lucruri interesante, multe din perioada în care trupa „Andre” era în vogă. Cum a început și cum s-a terminat trupa, dar și ce a simțit în prima zi după desființare. Mai mult, am aflat și dacă, într-un final, papa a lăsat-o la mare”, a povestit Cătălin Cazacu.

„Andrè”, trupa formată de două adolescente, a rămas în istoria muzicii un reper și a avut performanțe de neegalat: un milion și jumate de albume vândute, cinci discuri de platină și unul de aur. «Noapte de vis (Moșule, ce tânăr ești)» sau «Liberă la mare (Lasă-mă papa la mare)» rămân hituri și după 20 de ani.
„La noi era o lege, dacă luam note sub opt, se anulau concertele. Ca să înțelegeți, în perioada aceea și eu și Andreea Bălan ne-am fi putut permite, fără probleme, să ne cumpărăm câte un apartament pe lună”, a spus Andreea Antonescu.
Nu ratați sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 23:00, o întâlnire plină de adrenalină cu Andreea Antonescu, invitata lui Cătălin Cazacu la „Distracțiile lui Cazacu”, pe TVR 2.

 

Cele mai citite

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă