16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyle#MeToo: Sandra Bullock a fost hărţuită sexual la vârsta de 16 ani

#MeToo: Sandra Bullock a fost hărţuită sexual la vârsta de 16 ani

UPDATE

Un bărbat care, în 2014, a fost condamnat pentru că a hărţuit-o pe actriţa americană Sandra Bullock a murit într-o confruntare cu poliţia, potrivit variety.com.

Bărbatul, Joshua Corbett, în vârstă de 42 de ani, a fost descoperit mort în locuinţa sa din La Crescenta, California, din cauza unor răni pe care şi le-a provocat singur, potrivit ABC 7.

Miercuri dimineaţă, poliţia din Los Angeles a venit la locuinţa acestuia cu un mandat de reţinere, după ce bărbatul, plasat sub supraveghere judiciară, nu s-a prezentat la o audiere.

Bărbatul s-a baricadat în casă şi i-a ameninţat pe poliţişti spunându-le că are o armă şi îi va ucide.

Poliţiştii au petrecut cinci ore pentru a-l convinge să iasă din casă, iar când, în cele din urmă, au reuşit să intre, l-au găsit pe acesta mort.

În 2014, Corbett a fost găsit vinovat de hărţuirea Sandrei Bullock şi de intrarea prin efracţie în locuinţa acesteia. Sandra Bullock, care se afla în casă în momentul incidentului, nu a fost rănită.

Actriţa a sunat la serviciile de urgenţă după ce s-a ascuns într-un dulap dintr-o cameră special securizată.

După arestarea de atunci a lui Corbett, poliţia a descoperit în locuinţa bărbatului aproximativ 20 de arme de foc.

Corbett a fost plasat sub supraveghere judiciară timp de cinci ani şi internat într-un spital de psihiatrie. De asemenea, i s-a ordonat să nu se apropie de actriţă timp de zece ani.

 

Artista a mai spus în acelaşi interviu că a evitat să vorbească public despre incidentul petrecut în adolescenţa ei deoarece s-a temut că în acea epocă nimeni nu ar fi crezut-o, informează Press Association, scrie Agerpres.

Sandra Bullock a devenit astfel cel mai recent star de la Hollywood care a vorbit public despre propria sa experienţă de viaţă în ceea ce priveşte comportamentele sexuale neadecvate după apariţia mişcărilor #MeToo şi Time’s Up.

Actriţa americană, care a donat 500.000 de dolari în contul mişcării Time’s Up, a acordat un interviu pentru revista InStyle. “E uşor să donezi bani unor persoane care sunt incredibil de curajoase şi deschise”, a declarat ea.

“Însă Time’s Up nu este doar despre actori – este despre fiecare mamă singură care a fost abuzată, intimidată şi hărţuită sexual şi care încearcă doar să trăiască în siguranţă în fiecare zi. Îmi place şi asociaţia All Raise, care a încheiat un parteneriat cu Time’s Up pentru a reduce ecartul existent în ceea ce priveşte finanţarea femeilor şi minorităţilor în industria tehnologiei”, a adăugat vedeta americană.

“Este datoria noastră să facem tot ce putem pentru a ajuta. Pot să spun cu certitudine că nu există nicio persoană pe care să o cunosc şi care să nu fi trecut printr-o anumită formă de hărţuire sau care să nu cunoască pe cineva care a trecut prin aşa ceva”, a adăugat ea.

“Pentru mine s-a întâmplat când aveam 16 ani. Ajungi să te simţi aproape paralizat şi să te întrebi: ‘Oare mă va crede cineva?’. În acele vremuri? Nu. Până de curând, victima era aceea care se simţea ruşinată, nu agresorul”, a continuat Sandra Bullock.

“Însă, prin intermediul unor evenimente precum ‘March For Our Lives’ putem să participăm la proteste paşnice şi să folosim puterea pe care o deţine mass-media. Acum putem să ne creştem copiii pentru ca ei să devină neînfricaţi. Cel puţin, eu sper că îmi cresc copiii în acest fel”, a declarat actriţa.

Sandra Bullock a vorbit în acelaşi interviu şi despre copiii ei adoptaţi – Louis, în vârstă de opt ani, şi Laila, în vârstă de cinci ani: “Louis este extrem de sensibil. Îi spun ‘fiul meu în vârstă de 78 de ani’. E ca Shecky Greene, un actor american de origine evreiască. E înţelept şi blând. Am văzut aceste lucruri atunci când l-am luat de la orfelinat. Exista în el o anumite măreţie spirituală. Mi-am spus în acel moment: ‘Sper să nu o dau în bară'”.

“Iar Laila este pur şi simplu neînfricată. E o luptătoare şi acesta este motivul pentru care este printre noi astăzi. A luptat pentru a-şi păstra spiritul intact. Dumnezeule, va realiza lucruri mari. Va aduce o reală schimbare în lume”, a mai spus vedeta americană.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă