17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestylePresale-ul pentru concertul LP s-a încheiat. Care sunt prețurile biletelor

Presale-ul pentru concertul LP s-a încheiat. Care sunt prețurile biletelor

LP, artista cu un stil și o voce inconfundabile, ce a cucerit iubitorii oricărui gen muzical cu super hitul “Lost On You“ va reveni în București, cu un nou concert pe 24 iunie, la Arenele Romane, ca partea a turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 139 lei pentru Access Normal și 219 lei, pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).

LP a devenit cunoscută publicul în 2015 cu piesa „Lost On You”, care a devenit cel mai mare hit al artistei de pînă acum, având peste 500 de milioane de ascultări și câștigând discul de platină în Rusia, Polonia, Grecia, Elveția, Italia, Franța și multe teritorii.

LP lucrează la Heart to Mouth încă din 2017, alături de colaboratorul și producătorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și de scriitorul Nathaniel Campany.

Parteneri media: Kiss FM, Music Channel, Libertatea, Revista Viva!, Glamour, Agerpres, Șapte Seri, Ziarul Metropolis, Romania Journal, BIZ, Infomusic, Iconcert, Un site de muzică, acasa.ro, eva.ro, Feeder.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei  misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Cele mai citite

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs merg la Jocurile Olimpice! România are 82 de sportivi calificați la Paris

România și-a mărit numărul de sportivi care vor participa la Jocurile Olimpice, după ce perechea alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat...
Ultima oră
Pe aceeași temă