12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleRegina Elisabeta a II-a a publicat pe Instagram mai multe fotografii

Regina Elisabeta a II-a a publicat pe Instagram mai multe fotografii

Regina Elisabeta a II-a a păşit în universul comunicaţiilor high-tech, joi, cu ocazia unei vizite efectuate la Science Museum din Londra, unde suverana Marii Britanii a admirat o nouă expoziţie, intitulată “Top Secret”, informează Reuters.

Regina britanică, în vârstă de 92 de ani, a admirat o maşină “Enigma” folosită pentru descifrarea mesajelor codificate trimise şi primite de trupele naziste în Al Doilea Război Mondial, dar şi computerul original NeXT, folosit de Tim Berners-Lee atunci când a creat World Wide Web în 1989.

Regina Elisabeta a II-a a profitat de ocazie pentru a participa la inaugurarea Centrului Smith din cadrul acestui muzeu londonez şi a distribuit o imagine de arhivă pe contul de Instagram al familiei regale britanice, urmărit de 4,5 milioane de admiratori (“followers”).

Suverana britanică a vizitat pentru prima dată Science Museum în 1938, iar cu ocazia vizitei sale precedente în acest spaţiu muzeal, în 2014, a inaugurat galeria Information Age şi a trimis primul ei mesaj pe Twitter.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă