12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleTom Hardy: Tatuaj cu numele lui Leonardo DiCaprio pe antebraţ

Tom Hardy: Tatuaj cu numele lui Leonardo DiCaprio pe antebraţ

Noul tatuaj poate fi văzut într-o fotografie pe care un fan şi-a făcut-o cu Hardy, publicată pe pagina acestuia de Facebook.

Actorul britanic în vârstă de 40 de ani a jucat împreună cu Leonardo DiCaprio, în vârstă de 43 de ani, în filmul “The Revenant” (2015), care, în 2016, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj.

După ce au jucat în acest film, DiCaprio a pus pariu cu Hardy că acesta va fi nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea sa. Tom Hardy a refuzat să creadă acest lucru, însă, în cele din urmă, chiar a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

De altfel, Hardy a vorbit despre acest pariu într-un interviu pentru publicaţia Esquire, în 2016, dar, la acel moment, încă nu îşi făcuse tatuajul.

“DiCaprio a scris cu scrisul lui de mână de rahat «Leo le ştie pe toate». Şi i-am spus «Ok, îl fac, dar trebuie să îl scrii cum trebuie»”.

Cele mai citite

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Dan Șucu, prima reacție după ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon

După ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon, Dan Şucu se declară dezamăgit și afirmă că managerii nu au apărat interesele clubului...
Ultima oră
Pe aceeași temă