12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăPoliticăAurelian Bădulescu aruncă bomba: Nicuşor Dan e forţat de Ludovic Orban să...

Aurelian Bădulescu aruncă bomba: Nicuşor Dan e forţat de Ludovic Orban să intre în PNL

 

Prezent într-un studio de televiziune, Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei a declarat că Nicușor Dan nu-și poate prelua mandatul de primar general nu din cauza contestațiilor PSD, ci pentru că Ludovic Orban l-ar forța să se înscrie în PNL.

„Nicușor Dan nu este azi primar nu din cauza lui Firea şi a contestaţiilor noastre, ci din cauza bâlciului din Prefectura Bucureşti. A fost o decizie a Tribunalului Bucureşti care spune că primar e Nicusor Dan şi e validat. Nu conteaza dacă noi facem o plângere împotriva acelei hotărâri pentru că ceea ce decide Tribunalul e executoriu de drept. Înseamnă ca eu pot să contest cât vreau, Nicuşor Dan îşi poate prelua mandatul. Să ia legătura cu Orban care o târâie aşa că nu vrea să se înscrie in PNL”, a spus Aurelian Bădulescu.

Fostul candidat la Primăria sectorului 3, Aurelian Bădulescu, a mai dezvăluit în premieră că USR vrea un alt tip de colaborare cu PSD pentru a sancţiona cel puţin în următoarele luni politica lui Orban.

Deputatul USR-PLUS, Cătălin Drulă a aruncat în aer orice posibilitate de negociere cu PNL pentru un viitor guvern.

Klaus Iohannis a catalogat aceste atacuri drept declaraţii de campanie.  

„Va spun in premiera, am avut discutii cu reprezentanti din USR, mi-au spus foarte clar ca isi doresc cel putin pentru primele luni un alt tip de colaborare cu PSD pentru ca vor sa sanctioneze politica lui Orban”, a mai spus Bădulescu.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Germania și aliații acuză Rusia de atacuri cibernetice de amploare

Germania a acuzat Rusia că a lansat atacuri cibernetice asupra firmelor sale de apărare și aerospațiale, precum și asupra unor ținte din alte țări,...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă