19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăPoliticăDan Chitic: "Dezvăluirile lui Gabriel Sandu au declanșat Microsoftgate"

Dan Chitic: “Dezvăluirile lui Gabriel Sandu au declanșat Microsoftgate”

Microsoftgate: Microsoft este investigat în SUA ca urmare a scandalului declanșat anul trecut de dezvăluirile lui Gabriel Sandu, riscând o amendă între 60 și 300 milioane de dolari!!!

Am primit această informație de la o sursă extrem de sigură, a cărei identitate, în mod evident, nu o voi putea dezvălui. Ancheta se pare însă că a fost suspendată până la soluționarea dosarelor aflate pe rolul instanțelor sau în cercetare în România. Și atunci două întrebări apar în mod legitim:

Să fie ăsta motivul pentru care corporația Microsoft nu e cercetată în “Dosarul Microsoft” și nu a căpătat nici măcar calitatea de persoană responsabilă civilmente, dacă nu pe cea de inculpat, asta în condițiile în care fostul directorul general al sucursalei din România a Microsoft, dl. Călin Tatomir, este inculpat în dosarul 2607/1/2017?

Apoi, nu cumva ăsta a fost “mobilul” clasării dosarelor celor 7 Miniștri presupus implicați în afacerea Microsoft, dosare disjunse din dosarul “mamă” Microsoft, în condițiile în care este cunoscut că DNA-ul lasă, de regulă, judecătorul să constate eventuala prescriere a faptelor în dosarele pe care le instrumentează?

Și o concluzie s-ar mai impune: se pare că Microsoft, pentru a evita enormele amenzi pe care le riscă în SUA, și-a angajat în România cel mai eficient avocat penalist – DNA-ul!”, își încheie postarea pe contul personal de Facebook, avocatul Dan Chitic.

Cele mai citite

Insomnie și stres: probleme gestionate prin masaj. Beneficii și detalii despre saloanele de masaj

Noaptea, gândurile nu-ți dau pace. Ziua, oboseala te prinde din urmă, iar tu nu mai dai randament. Relaxează-te la un salon de masaj! Află...

Cod galben de furtuni, pentru 24 de județe și Capitală. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în cursul acestei zile în 24 de...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă