16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăPoliticăDăncilă: Mâine am convocat BPN şi CEx al PSD

Dăncilă: Mâine am convocat BPN şi CEx al PSD

Dăncilă a spus că a convocat o parte dintre liderii PSD şi miniştri ai Guvernului pentru a decide împreună în aceste momente importante pentru PSD.

“Indiferent de sentimentele faţă de Liviu Dragnea, vă daţi seama că pentru PSD condamnarea preşedintelui în funcţie reprezintă un moment dificil, aşa cum ar reprezenta pentru orice partid. Uman vorbind este o dramă atât pentru el ca persoană, cât şi pentru familia lui, iar în calitate de colegi de partid suntem alături de domnia lui şi de familia sa. Evident este un moment dificil”, a declarat Dăncilă.

Ea a spus că nu vor comenta decizia instanţei.

“Suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, aşa vom face şi de acum încolo. Mâine am convocat Biroul Permanent Naţional la ora 11, Comitetul Executiv la ora 18. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greşit, care sunt paşii pe care trebuie să-i facem şi cum putem acţiona în perioada următoare într-un mod unitar. Vreau să asigur de faptul că nu-mi voi da demisia indiferent de solitcările unora sau altora. Vom respecta decizia luată în Parlametn în urma uneii moţiuni de cenzură dacă aceasta va fi depusă, nu înseamnă că dacă cineva cere demisia imediat trebuie să acceptăm acest lucru”, a afirmat Dăncilă.

Premierul, miniştrii şi liderii PSD aflaţi în Bucureşti s-au reunit, luni după-amiază, într-o şedinţă de urgenţă, după condamnarea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.

Conform Statutului PSD, Viorica Dăncilă, care deţine funcţia de preşedinte executiv, asigură conducerea partidului până la organizarea congresului.

Cele mai citite

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă