11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăPoliticăFelix Stroe, PSD, acuză Realitatea TV de fake news

Felix Stroe, PSD, acuză Realitatea TV de fake news

Acesta spune că, în seara de 6 martie 2019, pe postul TV a fost difuzată, cu titlul de Breaking News, știrea intitulată „Stroe face cu ochiul către Pro România”, fiind prezentată o fotografie în care ar fi apărut el.

„Este evident pentru cei care mă cunosc că nu apar în acea poză. Nu am fost niciodată la o masă cu vreunul din cei din respectiva fotografie”.

Felix Stroe a mai spus răspicat că nu pleacă din PSD.

„Sunt și voi rămâne un om loial al partidului meu, PSD, colegilor mei de la partid de la Constanța și din țară și categoric nu voi pleca niciodată spre alte grupări politice. Vreau să spun apăsat că, atâta vreme cât partidul meu va avea un președinte ales statutar de către congresul partidului, îl voi sprijini necondiționat”, a mai spus Felix Stroe.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă