14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăPoliticăIohannis: PSD-iștii încalcă toate regulile cărora ceilalți români li se supun

Iohannis: PSD-iștii încalcă toate regulile cărora ceilalți români li se supun

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri seară, că “PSD-iștii încalcă toate regulile cărora ceilalți români li se supun”, pornind de la faptul că Marcel Ciolacu a fost surprins într-un restaurant, încălcând regulile impuse de autorități.

“Cât de greu e pentru un PSD-ist să-și pună o mască?”, s-a întrebat președintele Iohannis, într-o conferință de presă televizată. El a spus că îl “revoltă” faptul că unii lideri ai PSD, deși “cunosc foarte bine situația”, refuză să respecte regulile necesare pentru combaterea pandemiei.

Șeful statului a salutat faptul că, în aceaată perioadă de criză sanitară, este la guvernare PNL și a susținut că, dacă ar fi fost la guvernare PSD, “ar fi fost mult mai rău”.

După cum se știe, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost amendat de Poliție pentru că a participat la o masă într-un restaurant din județul Buzău cu încălcarea regulii care spune că, la o masă, se pot afla cel mult șase persoane. Printre alți lideri PSD prezenți la acea masă s-a numărat și fostul premier Mihai Tudose.

Restaurantul este în stațiunea Sărata Monteoru, care nu se află în scenariul roșu, deci avea voie să funcționeze.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă