12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban: ”Nu înțeleg mesajele protestatarilor din Piaţa Victoriei!”

Ludovic Orban: ”Nu înțeleg mesajele protestatarilor din Piaţa Victoriei!”

Ludovic Orban a declarat că nu înţelege mesajele celor care protestează în Piaţa Victoriei. “Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală”, a adăugat premierul.

Aş prefera să vă dau un răspuns… mesajele celor din Piaţa Victoriei eu personal nu le înţeleg. Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală. Practic toate sloganele şi declaraţiile mi se pare că fac parte din apanajul unora care nu au nicio treabă cu interesul naţional”, a afirmat Orban.

Aproximativ o sută de persoane protestează, duminică, pentru a treia seară consecutiv, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, solicitând dovezi ştiinţifice privind existenţa coronavirusului. 

Proteste similiare au avut loc, vineri şi sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, participând persoane care cer dovezi că virusul SARS-CoV-2 există şi reclamă încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii. Oamenii au scandat împotriva Guvernului.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă