21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăPoliticăMihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai...

Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Solicitarea ca fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase să fie numit în această funcţie a fost făcută de Mihai Fifor, iar poziţia acestuia este neremunerată.

Conform deciziei premierului Viorica Dăncilă publicată joi seară în Monitorul Oficial, numirea lui Mihnea Năstase a fost făcută „având în vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României formulă prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019”.

”Se acordă domnului Mihnea-Daniel Năstase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Activitatea domnului Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată”, se arată în hotărârea de numire publicată în Monitorul Oficial.

Conform datelor de pe contul său de Facebook, Mihnea Năstase a absolvit  The London School of Economics and Political Science.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Mihai Fifor ca vicepremier pentru parteneriate strategice. De asemenea, şeful statului a semnat decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la conducerea MAI şi a Ramonei Mănescu la portofoliul Externe. Cei trei au depus în aceeaşi zi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Cele mai citite

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...
Ultima oră
Pe aceeași temă