Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Ordinele de ministru necesare în starea de alertă încă nu sunt finalizate

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a precizat, miercuri, cu prilejul votului din plenul Parlamentului, că ordinele de ministru specifice stării de alertă sunt abia în fază de proiect.

Mihai Diac 0 comentarii

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul de Interne, a declarat, în Parlament, că ordinele de miniştri prin care se vor aplica măsurile specifice stării de alertă “sunt în curs de elaborare”.

Ordinele vor respecta HG 394 / 2020, pe care Guvernul Orban a votat-o în ultima ședință, aceea de luni, 18 mai, precum și legea votată, miercuri, 20 mai, în Parlament, lege care a aprobat HG 394.

“Urmează să vedem care va fi evoluţia situaţiei, după prima fază a perioadei de relaxare", a explicat dr. Raed Arafat.

Comentarii

loading...