20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăPonta: Eu cred că după votul de astăzi întrebarea nu mai este...

Ponta: Eu cred că după votul de astăzi întrebarea nu mai este dacă trece moţiunea

Ponta afirmă că e bine să fie adoptată joia viitoare moţiunea, întrucât vineri se împlinesc 45 de zile din momentul în care ALDE a ieşit de la guvernare şi totul guvernul devine interimar.

”Eu cred că joi e bine să dezbatem moţiunea, cred că este bine să o şi adoptăm pentru că vineri, pe 11, se împlinesc 45 de zile de când Guvernul şi-a schimbat structura politică prin plecarea ALDE şi, practic, tot guvernul devine interimar”, a declarat, miercuri, Victor Ponta.

Acesta afirmă că nu poate înţelegve de ce premierul Dăncilă nu s-a prezentat în Parlament pentru votul de încredere, dar afirmă că în 10 octombrie poate fi încheiată criza.

”Eu sunt convins că în afară de cei 237 care au semnat moţiunea, după cum aţi văzut încă trei deputaţi de la PSD s-au alăturat grupului Pro România, evident mai discut cu mulţi alţi colegi şi foşti colegi de la PSD şi vor veni alături de noi până joi şi trebuie să dăm o soluţie. (…) Eu cred că după votul de astăzi întrebarea nu mai este dacă trece moţiunea, trece sigur”, a mai spus Ponta.

 

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă