19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăPoliticăRezoluţie în PSD de susţinere a premierului Viorica Dăncilă

Rezoluţie în PSD de susţinere a premierului Viorica Dăncilă

Rezoluţia a fost semnată şi de vicepreşedinţii regionali, ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, şi ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, prezenţi la Timişoara, informează România Actualităţi.

Mihai Fifor a precizat: Nu putem să asistăm pasiv la modul în care se încearcă discreditarea premierului României, într-un moment ca acesta şi, desigur, PSD trebuie să dovedească solidaritate şi unitate şi să ofere o replică extrem de coerentă şi de riguroasă şi de susţinută la tentativa aceasta de a destabiliza din nou guvernarea României şi de a destabiliza pe această cale, această ţară.

Şi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat ieri, la Timişoara, că premierul Viorica Dăncilă se bucură de toată susţinerea sa şi a formaţiunii pe care o conduce.

Liderul PNL Ludovic Orban a depus în nume personal o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

În document, Ludovic Orban o acuză pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare, iar pe Liviu Dragnea de divulgare a unor informaţii secrete de stat.

Preşedintele liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţă a opiniei publice şi tot ce s-a întâmplat după adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea Ambasadei României de la Tel Avi la Ierusalim. Plângerea a ajuns la DIICOT.

Cele mai citite

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Candidata naționalistă Gordana Siljanovska – Davkova este favorită în turul al doilea al alegerilor în Macedonia de Nord

Gordana Siljanovska - Davkova, candidata opoziției naționaliste din Macedonia de Nord, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și are șanse mari să câștige...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă