17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSocialDragnea, supărat că nu funcționează plata taxei de autostradă prin SMS

Dragnea, supărat că nu funcționează plata taxei de autostradă prin SMS

Liviu Dragnea e plin de nervi, după ce a fost asaltat cu mesaje de la românii care au fost plecați în minivacanța de 1 mai la mare! Liderul PSD a fost informat că plata prin SMS a taxei de pod de la Fetești nu funcționează, iar șoferii trebuie să stea să plătească taxa la ghișeele de pe autostradă.

”Mi se pare inadmisibil!”, a tunat Dragnea, supărat pe Ministerul Transporturilor și pe CNAIR. În plus, el consideră că o vină o au și rețelele de telefonie mobilă.

”Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?”, e mesajul lui Liviu Dragnea.

Cele mai citite

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica, indică un studiu realizat de Visual Capitalist și preluat de site-ul termene.ro. Studiul prezintă cele mai valoroase...

De Paște, Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea PAS, CĂ tot Piedone e lăsat la crescut precum cozonacul

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, i-a transmis candidatului declarat al formațiunii sale politice pentru...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...
Ultima oră
Pe aceeași temă