12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSocialGalaţi: Explozie la o staţie PECO din centrul oraşului

Galaţi: Explozie la o staţie PECO din centrul oraşului

Explozia s-a produs în jurul orei 11.00 şi nu a fost urmată de incendiu, a transmis un corespodent Mediafax.

Martorii spun că explozia nu a fost urmată de incendiu şi că maşina lovită de capacul metalic a fost avariată uşor. Probabil, incidentul de la staţia Peco din Galaţi a apărut în urma unei defecţiuni a sistemului electric de la pompa de carburant.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Galaţi, incidentul nu a fost anunţat pe canalele oficiale, iar după ce poliţiştii au văzut informaţia pe reţele de socializare, un echipaj s-a deplasat la faţa locului. De asemenea, poliţiştii au luat legătura cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Reprezentanţii ISU Galaţi au confirmat, pentru corespondentul Mediafax, că incidentul nu a fost semnalat prin sistemul de urgenţă şi au anunţat că vor trimite o echipă la faţa locului pentru a face verificări.

”Nu a fost înregistrat niciun apel la numărul unic de urgenţă 112, nu am trimis în zonă echipa de intervenţie, pompieri sau SMURD. Suntem pregătiţi să intervenim, dacă se confirmă vom trimite o echipă la faţa locului pentru a face verificări. În funcţie de ceea ce vom descoperi acolo, putem stabili şi sancţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Imediat după producerea exploziei, staţia PECO a fost închisă.

Cel puţin până la finalizarea verificărilor, benzinăria aflată într-o zonă circulată a oraşului Galaţi nu va fi redeschisă.

Cele mai citite

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă