Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gara de Nord București, întârzieri de peste o oră ale trenurilor. Zeci de călători nemulțumiți

Gara de Nord București, întârzieri de peste o oră ale trenurilor. Zeci de călători nemulțumiți

Călătorii din Gara de Nord București asteaptă în frig, de aproape două ore, să se poată îmbarca în trenuri către mai multe destinații. Biroul de informații a transmis un mesaj de scuze, dar situația nu a fost remediată.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

UPDATE: Trenul care venea de la Brașov la București și urma să plece spre Constanța a ajuns, într-un final în gară, tractat de o altă locomotivă. Mulți călători au abandonat cursa și au plecat.

Vineri seara, trenurie care circulă pe mai multe rute, printre care Brașov - București, Sibiu - București și Iași - București, au înregistrat întârzieri de o oră și 40 de minute, iar trenul care circulă din capitală spre Constanța, de 1 oră și 30 de minute. 

Potrivit relatării unui angajat al Biroului de Informații, trenul spre Constanța are o defecțiune la locomotivă și se oprește în mers.

Restaurantele gării sunt pline de călători care s-au adăpostit de frig, iar pe peroane sunt alte zeci care așteaptă o clarificare din partea oficialilor CFR.

Un anunț al angajaților Gării de Nord a transmis călătorilor scuze pentru inconvenient, însă nu a preconizat când se va remedia situația.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

loading...