15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSocialGara de Nord București, întârzieri de peste o oră ale trenurilor. Zeci...

Gara de Nord București, întârzieri de peste o oră ale trenurilor. Zeci de călători nemulțumiți

UPDATE: Trenul care venea de la Brașov la București și urma să plece spre Constanța a ajuns, într-un final în gară, tractat de o altă locomotivă. Mulți călători au abandonat cursa și au plecat.

Vineri seara, trenurie care circulă pe mai multe rute, printre care Brașov – București, Sibiu – București și Iași – București, au înregistrat întârzieri de o oră și 40 de minute, iar trenul care circulă din capitală spre Constanța, de 1 oră și 30 de minute. 

Potrivit relatării unui angajat al Biroului de Informații, trenul spre Constanța are o defecțiune la locomotivă și se oprește în mers.

Restaurantele gării sunt pline de călători care s-au adăpostit de frig, iar pe peroane sunt alte zeci care așteaptă o clarificare din partea oficialilor CFR.

Un anunț al angajaților Gării de Nord a transmis călătorilor scuze pentru inconvenient, însă nu a preconizat când se va remedia situația.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă