Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Ionela Prodan a fost înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu

Artişti, politicieni, oameni din sport, prieteni şi admiratori au adus joi un ultim omagiu interpretei de muzică populară Ionela Prodan la Cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor.

Rl online 0 comentarii

Printre cei prezenţi s-au aflat Gheorghe Turda, Elena Merişoreanu, Ecaterina Andronescu, Codrin Ştefănescu, Ilie Năstase, Costin Mărculescu, Gigi Becali, prinţesa Lia, antrenorul de fotbal Dan Alexa.

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a spus despre Ionela Prodan că face parte din generaţia de aur "a artiştilor de primă mărime".

"Ionela Prodan a fost o fată foarte muncitoare, a ars foarte mult pentru meserie, pentru familie şi pentru politic, un pic, în ultima parte a vieţii ei. (...) A fost o mare artistă şi face parte din generaţia de aur a noastră, a artiştilor de primă mărime", a spus Gheorghe Turda.

Preşedintele Comisiei de cultură din cadrul Consiliului Local Dăbuleni (Gorj), Ştefan Preduş, a venit la cimitir însoţit de cinci tineri, membri ai Ansamblului Trandafirul din Dăbuleni, îmbrăcaţi în costume populare.

"Copiii sunt elevi de liceu, membrii ai ansamblului la care doamna Ionela Prodan a fost deschizătoare de drumuri. (...) Am dorit în mod special să aduc copiii îmbrăcaţi în portul popular pentru că dânsa l-a iubit foarte mult. Aceste costume pe care le poartă copiii astăzi sunt foarte vechi, rămase moştenire de la părinţi şi bunici", a spus Preduş.

Familia Prodan a oferit persoanelor care aşteptau să îi aducă artistei un ultim omagiu 180 de albume cu melodii interpretate de Ionela Prodan.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost depus marţi la capela Cimitirului Bellu, unde sute de admiratori au venit cu buchete şi coroane de flori pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a murit luni la Spitalul de Urgenţă Elias, la vârsta de 70 de ani.

Comentarii

loading...