12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSocialMigrant irakian, depistat într-un parc din municipiul Giurgiu

Migrant irakian, depistat într-un parc din municipiul Giurgiu

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale şi astfel au observat în zona unui parc din municipiul Giurgiu o persoană de sex masculin care nu vorbea limba română. Persoana a fost dusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a constatat că nu deţine niciun document de identitate, acesta declarând că este cetăţeanul irakian D.O.M., în vârstă de 23 de ani şi dorea să ajungă într-o ţară din Uniunea Europeană”, se arată în comunicatul ITPF Giurgiu.

Ca urmare a celor constatate, “persoana în cauză a fost predată lucrătorilor din cadrul Biroului de Imigrări Giurgiu”.

În cauză, cercetările continuă, la finalizare urmând a fi luate măsurile ce se impun.

Menţionăm faptul că, în ultima săptămână, alţi opt cetăţeni irakieni – care se deplasau pe jos pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti ori încercau să taie prelata unor automarfare cu intenţia de a ajunge în Capitală – au fost prinşi de poliţişti.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă