Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Salvamont, număr mare de intervenții la sfârșitul minivancanței de Revelion

Salvamont, număr mare de intervenții la sfârșitul minivancanței de Revelion

Serviciul de Salvamont a primit mai mult de 60 de apeluri de urgență și a intervenit în aproximativ 50 de cazuri, pe parcursul ultimelor 24 de ore, la sfârșitul minivacanței de Sărbători.

Rl online 0 comentarii

Gradul mare de încărcare a pârtiilor, folosirea de mijloace de alunecare improvizate, legătura de schi reglată necorespunzător au fost principalele cauze de producere a accidentelor, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Salvamont România.

Potrivit Salvamont România, ultimele 24 de ore au fost din nou pline pentru salvamontiştii din întreaga ţară, sfârşitul minivacanţei fiind caracterizat printr-un numar foarte mare de turişti pe munte, în special în zonele ce deţin domenii de practicare a sprturilor de iarnă.

”Gradul mare de încărcare a pârtiilor, folosirea de mijloace de alunecare improvizate, legătura de schi reglată necorespunzător au fost principalele cauze de producere a accidentelor”, anunţă Salvamont România.

În ultimele 24 de ore, salvamontistii au avut peste 60 de intervenţii, dintre care prin Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 50 apeluri de urgenţă: 10 apeluri pentru Salvamont Gorj, 9 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 5 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov, 4 apeluri pentru Salvamont Bihor, 2 apeluri pentru Salvamont Cluj, 2 apeluri pentru Salvamont Caras-Severin, 2 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 4 apeluri pentru Salvamont Harghita, 5 apeluri pentru Salvamont Straja, 2 apeluri pentru Salvamont Alba, 2 apeluri pentru Salvamont Sibiu, 2 apeluri pentru Salvamont Mureş, 1 apel pentru Salvamont Uricani, 1 apel pentru Salvamont Petrosani si 1 apel pentru Salvamont Valcea, restul apelurilor fiind transmise direct echipelor salvamont.

De asemenea, s-au primit şi 17 apeluri prin care se solicitau informaţii despre starea pârtiilor şi diferite zone montane. 

Comentarii

loading...