12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSocialŞoferul din Capitală care a luat intenţionat pe capotă un tânăr, plasat...

Şoferul din Capitală care a luat intenţionat pe capotă un tânăr, plasat sub control judiciar

 

Dragoş Mihai Lazăr, şoferul care l-a împins câţiva metri cu capota maşinii pe pietonul în vârstă de 17 ani, este urmărit penal pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice.

Procurorii au arătat că, din probele administrate, a reieşit faptul că, miercuri, 2 mai, în jurul orei 13:15, în timp ce se deplasa în Capitală, pe strada Principatele Unite din Sectorul 4, şoferul SUV-ului a oprit la o distanţă de aproximativ o jumătate de metru de trecerea de pietoni, după care a pornit de pe loc şi l-a împins pe carosabil pe tânăr, care era angajat regulamentar în traversare. A oprit apoi maşina pe trecerea de pietoni. În continuare, bărbatul a demarat din nou, deplasându-se către tânăr, pe care l-a acroşat pe o distanţă de aproximativ 8 metri, în intersecţie.

“Persoana vătămată a fost nevoită să se sprijine cu ambele mâni de capota-motor şi să atingă carosabilul cu picioarele pentru a-şi păstra echilibrul”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat de presă.

 
Procurorii l-au plasat pe şofer sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile şi i-au impus şi obligaţia de a nu mai conduce niciun tip de vehicul pentru care posedă permis de conducere categoria B.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cele mai citite

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Irina Begu, în „sferturile” turneului ITF de la Wiesbaden

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Wiesbaden, după ce a învins-o în trei seturi pe elveţianca Simona...

Joia Mare. Preasfinția Sa Claudiu a spălat picioarele a 12 tineri în Catedrala „Schimbarea la Faţă” din Cluj-Napoca

În Joia Mare, 2 mai 2024, în Catedrala „Schimbarea la Faţă” din Cluj-Napoca la orele dimineții s-a celebrat Vecernia cu Liturghia Sfântului Vasile cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă